meer

Boxmatica  |  Profiel  |  Portfolio  |  Referenties  |  Passie!  |  Over deze site  |  Contact

RDWHet ICT Bedrijf van de RDW is verantwoordelijk voor de gehele ICT dienstverlening van de RDW. Het beheert daartoe een computercentrum en draagt zorg voor de ontwikkeling van informatiesystemen.

Als Programmamanager verantwoordelijk voor het behalen van de RDW business doelstellingen op het gebied van informatiebeveiliging en software ontwikkeling als mede voor de visievorming op deze gebieden. Verantwoording werd afgelegd aan de manager ICT Bedrijf, directie RDW en Raad van Toezicht. Mede initiatiefnemer en vormgever van de programmatige wijze van werken binnen het RDW ICT Bedrijf.
Als Architect/Consultant is geparticipeerd in diverse overheid initiatieven op het gebied van informatiebeveiliging en Andere Overheid (NORA en Manifestgroep).
Daarnaast heeft Henk bij diverse gelegenheden de directie en/of de Raad van Toezicht geadviseerd over uiteenlopende IT-onderwerpen op het gebied van informatie beveiliging, architectuur en softwareontwikkeling.

Als Teamleider en oprichter is de dagelijkse leiding gegeven aan het zogenaamde Ondersteunend Team van het RDW ICT Bedrijf. Het team bestaat uit 10 hoog opgeleide professionals en richt zich op de ondersteuning op het gebied van softwareontwikkeling en architectuur en beheert het RDW Data Model. Het team speelt een belangrijke rol in het programma dat in 5 jaar de mainframe infrastructuur moet gaan vervangen door een nieuwe op Microsoft gebaseerde infrastructuur.

Univé

Friesland Bank

RadboudUMC


Copyright © 2015; Boxmatica